Creatief schrijver en vertaler

Ik ben Charlotte Serrarens en ik schrijf graag. Ik wil de wereld graag een klein beetje mooier maken met mijn teksten. Wat ik het mooiste vind aan schrijven en vertalen is mensen raken en vermaken, ontroeren en vervoeren. Door de kern te raken in duidelijke, betekenisvolle woorden, in zinnen die goed lopen en mooi klinken. Dat doe ik op twee manieren: door creatief te schrijven in het Engels en in het Nederlands en door creatief te vertalen van het Engels naar het Nederlands.

Voor het creatief schrijven en vertalen gebruik ik een paar van mijn sterkste punten. Als eerste natuurlijk dat ik graag en goed schrijf. Tijdens mijn studies heb ik heel veel geschreven en ontdekt dat ik er vooral plezier in heb om mooi te schrijven. Voor mij is de manier waarop ik iets verwoord net zo belangrijk als wat ik precies schrijf. Verder ben ik dol op de Engelse taal. Ik heb Engelse Taal en Letterkunde gestudeerd en een jaar in Londen gewoond en gestudeerd. Ik heb gesmuld van mijn hele studie en ben uiteindelijk met enorm veel liefde voor de taal (en een cijfergemiddelde van 8,8) afgestudeerd. Als ik een Brit hoor praten, ga ik bijna vanzelf glimlachen┬á­čÖé┬áTen slotte kan ik goed analyseren: ik begrijp en overzie dingen snel, kan goed luisteren, heb oprechte interesse in mensen en vraag door tot ik bij de kern kom. Die drie dingen combineer ik bij het schrijven en vertalen, in wat ik schrijf en in hoe ik het schrijf.

Als je interesse hebt, meer wilt weten, een kijkje wilt nemen in mijn portfolio of denkt dat ik iets voor je kan betekenen, voel je dan vooral vrij om contact te zoeken! Ik hoor graag van je.